De deal die je bekijkt is helaas uitverkocht!
Hier zijn enkele van onze huidige deals:

Bekijk alle deals

Set van 2 King Sago Palmen

  • Tropische sfeer in huis
  • Uitstekende kamerplant
  • Geleverd zonder sierpot
  • Verbruikt weinig water
Deze deal is helaas uitverkocht
Mis de volgende deal niet!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang morgen nieuwe deals!

Andere klanten kochten ook >


Artikelomschrijving

Set van 2 King Sago Palmen


Tover uw binnen- of buitenplekje nu om in een tropisch vakantie-oord met deze groene King Sago palmen en ga voor een echt vakantiegevoel!

De koning onder de palmen
De Cycas Revoluta wordt ook wel de koning sagopalm of sago palm genoemd en komt oorspronkelijk uit Zuid-Japan. Hier kan deze palm wel 5 tot 7 meter hoog worden. Het meest bijzondere van de Cycas is, naast dat deze palm bij een goeie verzorging een mensenleven meegaat, deze palm al in het Carboon tijdperk bestond. Fossielen van palmen geven aan dat dit een van de oudste palmsoorten ter wereld is, er zijn sporen gevonden van Cycas van meer dan 2000 jaar oud! Niet gek dus dat deze plant levende fossiel wordt genoemd.

De palmen worden geleverd zonder sierpot, de foto’s zijn ter indicatie van het palmsoort. Belangrijk om te weten is dat deze palm absoluut niet gegeten mag worden door mens of dier. De stoffen in het blad zijn irriterend en kunnen bij hoge inname giftig zijn.

Verzorging
Deze palm kan zowel binnen als buiten geplaatst worden, liefst niet in direct zonlicht. De palm is in staat om temperaturen te weerstaan van 0 tot 42 ° C, haal ‘m dus naar binnen zodra het gaat vriezen. Verder heeft de King Sago Palm maar weinig zorg nodig. De wortels zijn erg gevoel voor te veel water, wacht daarom met watergeven tot de grond uitgedroogd is. De planten worden geleverd met totale hoogte van 50 tot 70 cm (gemeten incl. pot). Ze hebben al een stevige stam en een kroon vol met gezonde groene bladeren.

Tropische sfeer in huis!
112 GEKOCHT
112 personen hebben met deze deal € 5.040,00 bespaard.

Voorwaarden Set van 2 King Sago Palmen

  • De bestelling wordt na aankoop binnen 8 werkdagen verzonden
  • Verzendkosten: €6,95 per bestelling
  • Versproducten kunnen niet geretourneerd worden