De deal die je bekijkt is helaas uitverkocht!
Hier zijn enkele van onze huidige deals:

Bekijk alle deals

3-Pack Hangende Tuintjes

  • Trendy kweektassen
  • Van gebruikte theezakken
  • Bloemen- of eetbaar tuintje
  • Van sterk materiaal
Deze deal is helaas uitverkocht
Mis de volgende deal niet!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang morgen nieuwe deals!

Andere klanten kochten ook >


Artikelomschrijving

3-Pack Hangende Tuintjes


Met dit 3-Pack hangende tuintjes is geen balkon of schutting meer saai. En het leuke is: deze hangende tuintjes zijn gemaakt van gebruikte theezakken uit India! Een goed en creatief idee als u weinig ruimte hebt voor een gezellig plantje buiten of uw schutting of balkon op wilt vrolijken. U heeft de keuze uit 'Bloemen van Bekende Schilder' of 'Eetbaar Eigen Tuintje'.

Kweektasjes uit India
In het noorden van India worden voor verwerking en opslag van verse theebladeren grote aantallen 50 liter zakken gebruikt, met bedrukkingen van vele lokale planters en verwerkende bedrijfjes. Werden deze zakken vroeger weggegooid of verbrand, speciaal voor Baza worden ze nu ingezameld en verwerkt tot kweektassen. Een sterk materiaal, met als leuk detail dat ieder tasje weer anders bedrukt is. In deze vorm krijgt het materiaal een nieuw leven als fraai hangtuintje. In het kleinschalige atelier wordt gewerkt onder nette omstandigheden en de mensen krijgen een eerlijke beloning.

Opties hangende tuintjes

  • 3-Pack Bloemen van Bekende Schilders - Pakket met Van Gogh, Monet en Mondriaan

  • 3-Pack Eetbaar Eigen Tuintje - Pakket met rucola, cherry tomaten, aardbeien

Zaai-instructies
Binnenin de verpakking vindt u een zakje met een cocopress blokje en een zakje zaden. Voeg aan het zakje met het coco-blokje ca. 450 ml water toe en laat het water even intrekken. Na enkele minuten vormt zich een fijne losse aarde waarmee u uw hangtuintje kunt vullen. Opent u vervolgens het zaadzakje en zaai 4 á 5 zaden ca. 2 mm onder de bovenlaag in de aarde. Ze kiemen het beste als het tasje de eerste 10-15 dagen wordt afgedekt met keukenfolie en wordt opgehangen op een warme, lichte plaats, bij voorkeur niet in de volle zon! Houdt de aarde matig vochtig en u krijgt prachtige planten.

Dat hangt er mooi bij!

3-Pack Hangende Tuintjes

23 GEKOCHT
23 personen hebben met deze deal € 391,00 bespaard.

Voorwaarden 3-Pack Hangende Tuintjes

  • De bestelling wordt na aankoop binnen 12 werkdagen verzonden
  • Verzend- en handelingskosten: €2,95 (vanaf €70 gratis verzending!)