Snelle Levering

Apple of Samsung Oplaadkabel 3 meter

  • 3 meter lange kabel!
  • Geschikt voor smartphone/tablet
  • Goud of zilver
  • Zonder stekker geleverd

* Verplichte velden

Adviesprijs:
€ 19,99
Korting:
-75%
Besparing
€ 15,00
€ 4,99
 

Andere klanten kochten ook >


Artikelomschrijving

Samsung of Apple Oplaadkabel


Zodra de groene batterij in het scherm van uw smartphone verandert in de gehekelde rode variant weet u genoeg: hoog tijd om die batterij op te laden! Met deze handige Samsung of Apple Oplaadkabel op zak, kunt u uw smartphone of tablet elk moment van de dag weer voorzien van stroom. Met deze extra lange kabel kunt u uw device blijven gebruiken tijdens het opladen, ook als u op de bank zit of in bed ligt. Superhandig! De Oplaadkabel is makkelijk aan te sluiten op uw eigen stekkerdeel. U kunt kiezen uit een Apple Lightning, Samsung type-C of Micro-usb oplaadkabel in het goud of zilver.

Apple Lightning
Laad uw iPhone of iPad op met deze handige Apple Lightning Oplaadkabel. Ook gemakkelijk aan te sluiten op een laptop of computer zodat u al uw mediabestanden kunt overzetten.

Samsung type-C
De Samsung Type-C-oplaadkabel is voorzien van een usb 3.0 aansluiting, zodat u met een snelheid tot 5Gbps sneller uw smartphone of tablet kunt opladen. Onder andere geschikt voor Samsung-, Huawei- en Oneplus toestellen.

Micro-usb
De oplaadkabel met micro-usb aansluiting is geschikt voor smartphones of tablets, zodat u deze apparaten weer kunt voorzien van stroom. Ook handig om data vanaf uw apparaat naar uw computer of laptop over te zetten.

Let op! Het stekkerdeel wordt niet meegeleverd.

Stay connected!
76 GEKOCHT
76 personen hebben met deze deal € 1.140,00 bespaard.

Voorwaarden Apple of Samsung Oplaadkabel

  • De bestelling wordt na aankoop binnen 2 werkdagen verzonden
  • Verzendkosten: €3,95 per bestelling