Automatische Zeepdispenser

  • Werkt automatisch
  • Met ingebouwde sensor
  • Vijf volume levels
  • Voor 500ml zeep
Adviesprijs:
€ 29,99
Korting:
-67%
Besparing
€ 20
€ 9,99
 

Andere klanten kochten ook >


Artikelomschrijving

Automatische Zeepdispenser


We wassen onze handen meerdere malen per dag. Onder andere na een toiletbezoek en voor het eten. Maar als u denkt dat ze na het wassen helemaal schoon zijn, dan heeft u het mis. Want helaas zitten er op het ouderwetse zeeppompje veel bacteriën die u op uw handen krijgt wanneer u op het pompje drukt. Met deze zeepdispenser, die door de ingebouwde sensor u automatisch van zeep voorziet, heeft u een hygiënisch alternatief. U houdt alleen uw hand voor de sensor en het zeep komt u tegemoet!

Hygiënisch
Met deze automatische zeepdispenser is er geen aanraking meer nodig. Het is daarom erg hygiënisch! De ingebouwde sensor detecteert uw handen en laat dan automatisch de juiste dosis vallen om uw handen mee te wassen. Omdat er vijf volume levels zijn, kunt u zelf kiezen hoeveel zeep u wilt gebruiken.

Stijlvol design
De zeepdispenser heeft een strak en simpel design. Hij past daarom in elk toilet, badkamer of keuken. Niet alleen thuis, het zou ook een goed van pas komen op kantoor. Het fijne is dat er maar liefst 500ml zeep in kan. U hoeft hem dus waarschijnlijk niet zo vaak te vullen. Er zijn vier AA-batterijen nodig (niet meegeleverd) om de sensor te laten werken.

Weg met die bacteriën!

Zeepdispenser

283 GEKOCHT
283 personen hebben met deze deal € 5.660,00 bespaard.

Voorwaarden Automatische Zeepdispenser

  • De bestelling wordt na aankoop binnen 10 werkdagen verzonden
  • Verzendkosten: €6,95