De deal die je bekijkt is helaas uitverkocht!
Hier zijn enkele van onze huidige deals:

Bekijk alle deals
Snelle Levering

Draadloze Oplader

  • QI laadtechniek
  • Voor Samsung S6 en hoger
  • Voor iPhone 8, 8+ en X
  • In zwart of wit
Deze deal is helaas uitverkocht
Mis de volgende deal niet!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang morgen nieuwe deals!

Andere klanten kochten ook >


Artikelomschrijving

Draadloze Oplader


Wordt u soms gek van alle verschillende kabels van alle apparaten? Denkt u dan vaak: ‘Welke hoort nu ook alweer bij mijn smartphone?’ Met een draadloze oplader heeft u daar geen last van. Leg deze draadloze oplader thuis en op kantoor en zorg ervoor dat uw smartphone altijd en overal opgeladen is. De oplader geeft een sterk signaal af dat tot 7mm kan rijken om draadloos te laden. Omdat de lader over een grote oplaad coil beschikt, wordt uw telefoon op vrijwel de gehele ‘oplaadplaat’ opgeladen. Zo hoeft u dus niet meer te zoeken waar het signaal is voordat u uw mobiel gaat opladen. Handig en snel!

Snel opladen
Deze draadloze oplader is zonder twijfel een van de beste draadloze opladers van dit moment. Hij heeft een ontzettend sterk signaal en uw telefoon is ook in een mum van tijd opgeladen. De oplader laadt namelijk met een maximale snelheid van 1 ampère, wat net zo snel is als een normale 1A micro usb oplader. Ook heeft de draadloze lader een mooi design met een transparante rand, het is voorzien van antislip rubbers zodat uw mobiel stevig ligt en de led lichtjes geven aan dat deze gadget aan het laden is. De oplader is verkrijgbaar in zwart en wit.

Hoe werkt het?
U steekt de draadloze oplader in een stroombron, denk aan uw laptop of een oplaadblokje. Hierna zal uw smartphone beginnen op te laden zodra u uw mobiel op de oplader legt. Wilt u uw telefoon tussendoor gebruiken dan is dat geen probleem. U haalt hem van de oplader af en wanneer u klaar bent, legt u hem gewoon weer op de ronde lader. Op deze manier blijft uw smartphone de hele dag door opgeladen tussen al het gebruik door.

Specificaties Draadloze Oplader:

  • QI gecertificeerd: ja

  • Maximaal 1A laadstroom

  • Geschikt voor: iPhone 8, iPhone X, Samsung Galaxy S6 en hoger

Weg kabel!
521 GEKOCHT
521 personen hebben met deze deal € 6.252,00 bespaard.

Voorwaarden Draadloze Oplader

  • De bestelling wordt na aankoop binnen 2 werkdagen verzonden
  • Verzendkosten: €3,95 per bestelling