De deal die je bekijkt is helaas uitverkocht!
Hier zijn enkele van onze huidige deals:

Bekijk alle deals

Fitroutine 300 Noorse Visolie Capsules

  • 300 Noorse visolie capsules!
  • Goed voor hart en hersenen
  • Bron van vitamine E
  • Verzendkosten €5,95
Deze deal is helaas uitverkocht
Mis de volgende deal niet!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang morgen nieuwe deals!

Andere klanten kochten ook >


Artikelomschrijving

Fitroutine 300 Noorse Visolie Capsules


Vis eten is goed voor de mens vanwege de gezonde visvetzuren die het bevat. Het wordt daarom aangeraden om twee keer per week vis te eten, waarvan één keer een vette vis. Door ons drukke bestaan schiet het er nog eens bij in. De Fitroutine Noorse Visolie Capsules zijn daarom de perfecte uitkomst! Per softgel capsule bevat het 1000 mg zuivere visolie waarvan 18% van het Omega-3 vetzuur EPA en 12% DHA. Van EPA en DHA is wetenschappelijk aangetoond dat ze goed zijn voor het hart en de hersenen. Daarnaast is DHA goed voor het gezichtsvermogen. Kies voor een gezonde leefstijl!

Waar is visolie goed voor?
Dat visolie goed is voor uw lichaam is bij veel mensen bekend. Visolie heeft tal van voordelen: Het is niet alleen goed voor het hart en de hersenen maar vermindert ook de kans op hart- en vaatziekten. Het kan een positieve invloed hebben op o.a. astma, ADHD, depressies, psoriasis. Ook is het goed voor huid en haar.

Zuivere kwaliteit
De Visolie Capsules van Fitroutine zijn volledig vrij van verontreinigingen zoals PCB’s en zware metalen. Om de vetzuren tegen oxidatie te beschermen is per capsule 10 mg natuurlijke vitamine E toegevoegd. U ontvangt 300 capsules, genoeg voor 3 maanden!

Voedingssupplement
Let op! Fitroutine 300 Noorse Visolie Capsules zijn voedingssupplementen. Waarschuw bij ernstige gezondheidsklachten altijd eerst een arts. Er worden geen gezondheidsclaims gedaan. De geboden informatie is slechts ter verduidelijking en is een samenvatting van gegevens die algemeen bekend zijn.

Gezond, gezonder, gezondst!
35 GEKOCHT
35 personen hebben met deze deal € 735,00 bespaard.

Voorwaarden Fitroutine 300 Visolie Capsules

  • De bestelling wordt na aankoop binnen 10 werkdagen verzonden
  • Verzendkosten: €5,95 per bestelling