De deal die je bekijkt is helaas uitverkocht!
Hier zijn enkele van onze huidige deals:

Bekijk alle deals
Snelle Levering

Gillette Scheermesjes

  • 8-pack scheermesjes
  • Fusion tegen een meerprijs
  • Keuze uit Fusion of Mach 3
  • Verzendkosten: €4,99
Deze deal is helaas uitverkocht
Mis de volgende deal niet!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang morgen nieuwe deals!

Andere klanten kochten ook >


Artikelomschrijving

Gillette Scheermesjes


Met deze scherp geprijsde Gillette scheermesjes is iedere scheerbeurt zo gepiept. Gillette heeft al meer dan honderd (!) jaar ervaring in de wereld van scheermesjes en scheersystemen, en dat is te merken. De mesjes scheren de boel gladder dan ooit, zoals alleen Gillette dat kan. Met deze vlijmscherpe aanbieding hoeft scheren met kwaliteitsmesjes niet duur te zijn. Ga voor een set Mach 3 scheermesjes of kies voor Gillette Fusion. Beiden voor een stuntprijs!

Pakketten Gillette scheermesjes

  • 8-pack Gillette Mach 3 scheermesjes

  • 8-pack Gillette Fusion scheermesjes (tegen een meerprijs)


Gillette Mach 3 scheermesjes
Gillette Mach 3 scheermesjes scheren dicht op de huid en zorgen voor een zachte huid in één beweging. Voordeel van deze soort is dat de mesjes 50% minder druk op de huid geven, zodat deze niet rood kleurt na het scheren. Zo bent u direct klaar om te gaan! Alle Mach 3 scheermesjes kunnen worden gebruikt op alle Mach3 scheersystemen.

Gillette Fusion scheermesjes
Wilt u uw huid optimaal voorbereiden op een scheerbeurt? Dan zijn de Gillette Fusion scheermesjes een goede keuze. Deze mesjes zijn voorzien van een verbeterde Indicator Lubrastrip met vitamine E en aloë, welke zorgt voor de allerbeste scheercondities. Daarnaast bereidt de flexibele Comfort Guard het haar voor op een scheerbeurt en zorgt samen met de microribbels voor een comfortabel en glad scheerresultaat. Vijf dicht op elkaar geplaatste mesjes en een mesje voor lastig bereikbare plekken verzekeren je van een gladder scheerresultaat dan ooit tevoren. De mesjes passen op de Gillette Fusion en de Fusion Power.

Scheren voor een schijntje!
42 GEKOCHT
42 personen hebben met deze deal € 546,42 bespaard.

Voorwaarden Gillette Scheermesjes

  • De bestelling wordt na aankoop binnen 2 werkdagen verzonden
  • Verzendkosten: €4,99 per bestelling