De deal die je bekijkt is helaas uitverkocht!
Hier zijn enkele van onze huidige deals:

Bekijk alle deals

Kerst Kokodama’s

  • Trendy Kerst-accessoire
  • 99% organic
  • Biologisch afbreekbaar
  • Inclusief macramé hanger
Deze deal is helaas uitverkocht
Mis de volgende deal niet!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang morgen nieuwe deals!

Andere klanten kochten ook >


Artikelomschrijving

Kerst Kokodama’s


Hoe leuk zijn deze kerst Kokodama’s? Dé eyecatcher in huis tijdens de kerstdagen. Kokodama staat ook wel bekend als ‘Japanse Mos bol’. De inspiratie voor dit concept, het verwerken van planten in mosbollen, ligt in de Japanse Bonsai-techniek. Hang er kleine balletjes en slingers in en u bent klaar voor de kerst! U heeft de keuze uit 2 mooie soorten óf een mix van beiden.

Biologisch afbreekbaar
Met zijn natuurlijke uitstraling en materialen is de Kokodama een tegenhanger van de gebruikelijke plastic hangpot. De Kokodama is hip en trendy en 99% organic en biologisch afbreekbaar. Hij is gemaakt van geperste 100% natuurlijke materialen. Hij wordt kant en klaar geleverd incl. macramé hanger en kan direct in huis opgehangen worden. Gewoon neerzetten kan natuurlijk ook!

Optie 1: 2x Kokodama Toppoint
De Kokodama Toppoint wordt geleverd met een hoogte van 30-40 cm in een 12cm Kokodama pot. Geleverd als een set van 2 stuks incl. macramé hangers.

Optie 2: 1x Grote Kokodama Silver Crest
Prachtige kerstboom met blauw/grijs-achtige gloed en zachte naalden. Hij wordt geleverd met een hoogte van 50-60 cm in een 17 cm Kokodama pot incl. macramé hanger.

Optie 3: Combi-pakket
Kunt u niet kiezen? Ga dan voor een combi-pakket met 3 Kokodama’s. De set bestaat uit 2x Kokodama Toppoint en 1x Grote Kokodama Silver Crest.

Haal de kerst in huis!
6 GEKOCHT
6 personen hebben met deze deal € 60,00 bespaard.

Voorwaarden Kerst Kokodama’s

  • De bestelling wordt na aankoop binnen 8 werkdagen verzonden
  • Gratis verzending!
  • Versproducten kunnen niet geretourneerd worden