De deal die je bekijkt is helaas uitverkocht!
Hier zijn enkele van onze huidige deals:

Bekijk alle deals

Set van 4 Exotische Kamerplanten

  • 4 verschillende planten
  • Makkelijk in onderhoud
  • Tot 40 cm hoogte
  • Haal groen in huis!
Deze deal is helaas uitverkocht
Mis de volgende deal niet!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang morgen nieuwe deals!

Andere klanten kochten ook >


Artikelomschrijving

Set van 4 Exotische Kamerplanten


Australië, Afrika, Zuid-Amerika en zelfs Azië; bijna de hele wereld wordt vertegenwoordigd in deze exotische set van 4 kamerplanten. Of het nu gaat om uw woonkamer, het toilet of uw kantoor; iedere ruimte krijgt meer sfeer met een flinke hoeveelheid groen. De Castanos, Ficus Bambino, Ficus Babilatos en Musa Tropical Dwarf vormen samen een mooie mix die een tropisch tintje geven aan uw interieur. Zet alle planten bij elkaar voor een groen statement of plaats ze her en der door uw huis of kantoor.

Castanos
Deze kamerplant komt van ver; Australie is z’n oorspronkelijke afkomst. Hier groeit ‘ie tot wel 18 meter hoogte. Het bijzondere boompje heeft onderaan de stam kastanjeachtige bonen, waaruit glanzende donkergroene bladeren groeien.

Ficus Bambino
Deze Afrikaanse kamerplant wordt ook wel tabaksplant of vioolbladplant genoemd en is uniek dankzij z’n enorme glanzende bladeren. Een plekje in de halfschaduw en één keer per week water is genoeg om te overleven.

Ficus Babilatos
De Ficus Babilatos is dankzij z’n exotisch uitziende stam en groene kroon niet alleen een beauty, maar nog goed voor de gezondheid ook. De plant zuivert de lucht van schadelijke stoffen zoals formaldehyde en rook. Hij produceert zuurstof en bevordert het klimaat in huis.

Musa Tropical Dwarf
Wie kent ‘m niet; de bananenplant. Deze speciale soort groeit veel minder snel dan de tuinbanaan, en is daarmee het perfecte botanische accessoire voor in huis.
 
Alle planten worden geleverd in een plastic pot van 12 cm doorsnede en hebben een totale hoogte van 30 tot 40 cm.

Indien u het versproduct beschadigd of niet goed heeft ontvangen, vragen wij u dit binnen 5 dagen na ontvangst met foto's kenbaar te maken bij onze klantenservice.

In groene sferen

Set van 4 Exotische Kamerplanten

73 GEKOCHT
73 personen hebben met deze deal € 1.460,00 bespaard.

Voorwaarden Set van 4 Exotische Kamerplanten

  • De bestelling wordt na aankoop binnen 8 werkdagen verzonden
  • Gratis verzending!
  • Verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland
  • Versproducten kunnen niet geretourneerd worden
  • Het slagen van planten is onderhevig aan verzorging en externe factoren en daarom kunnen we geen garantie hierop geven.