De deal die je bekijkt is helaas uitverkocht!
Hier zijn enkele van onze huidige deals:

Bekijk alle deals

Tafel van Indonesisch Boothout

 • Kwaliteitshout
 • Stevig stalen frame
 • Verschillende formaten
 • Verzendkosten: €6,95
Deze deal is helaas uitverkocht
Mis de volgende deal niet!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang morgen nieuwe deals!

Andere klanten kochten ook >


Artikelomschrijving

Tafel van Indonesisch Boothout


Een bepalend stuk van de inrichting is de eettafel. Hier gebeurt het allemaal! Een gezellig etentje met vrienden, een warme kop thee met de buurvrouw of een creatieve tekenmiddag met de kids; de (eet)tafel staat hierbij altijd centraal. U maakt er veel gebruik van en het is daarom van belang dat de tafel van robuuste en sterke kwaliteit is, maar... het oog wil ook wat! Deze industriële Indonesische boothout tafel heeft een stoere en stevige uitstraling. Dat ze gemaakt zijn van Indonesisch boothout maakt het extra speciaal. Wanneer de Indonesische boten niet meer gebruikt worden, worden ze voor een eerlijke prijs opgekocht en omgetoverd tot een eigentijdse houten tafel die het goed zal doen in uw interieur. Een eettafel met een verhaal. Mooi toch?

U heeft de keuze uit de volgende Indonesisch boothouten tafels:

 • Salontafel van L120 x B70 x H45 cm

 • Eettafel van L180 x B100 x H80 cm

 • Eettafel van L200 x B100 x H80 cm

 • Eettafel van L220 x B100 x H80 cm

 • Eettafel van L240 x B100 x H80 cm


Het verhaal van uw eettafel
Deze tafels zijn gemaakt van herwonnen hout van oude vissersboten uit Indonesië. Over het algemeen zijn deze vissersboten gemaakt van hardhout zoals Ulin, Teak of intaran (mahonie). De boten komen van de eilanden Bali, Java, Lombok, Sulawesi en Kalimantan.

De oude boten worden aan het eind van hun leven in samenspraak met de lokale vissers opgekocht tegen een eerlijke prijs, waarna er meubels van worden gemaakt. Zo worden de vissersboten dus op een eco-vriendelijke manier hergebruikt! Daarbij is er ook gekozen voor een eco-vriendelijke verpakking; enkel karton, geen plastic.

Uniek tafelblad
Omdat elk tafelblad handgemaakt is en van ander boothout wordt gemaakt, zijn ze allemaal uniek. Zo kan het zeker voorkomen dat een blad nog sporen uit haar geschiedenis als vissersboot met zich meedraagt, maar deze sporen komen de karakteristieke kenmerken alleen maar ten goede. Dit brengt ook met zich mee dat er oneffenheden kunnen voorkomen in het tafelblad. De dikte en breedte van de planken varieert dus per tafel. Hier kunnen van tevoren geen afspraken over worden gedaan. Wel bent u verzekerd van een mooi en stevig tafelblad waarvan de dikte minimaal circa 4 cm is en maximaal circa 5,5 cm.

Stalen poten
Het herwonnen hout heeft een natural raw-finish en het blad is helemaal met de hand gemaakt. Er hoeft niets meer aan gedaan te worden, hij is klaar voor gebruik. Na levering dienen de onderstellen nog aan het tafelblad geschroefd te worden, dit kunt u doen met de meegeleverde speciale hardhout schroeven. De positie van de tafelpoten is flexibel, u kunt ze naar eigen wens plaatsen. De metalen onderstellen zijn industrieel afgewerkt in zwarte kleur, en hebben rubberen onderleggers zodat uw vloer niet beschadigd raakt.

Een unieke tafel voor een unieke prijs!
148 GEKOCHT
148 personen hebben met deze deal € 20.720,00 bespaard.

Voorwaarden Tafel van Indonesisch Boothout

 • De bestelling wordt na aankoop binnen 13 werkdagen verzonden
 • Verzendkosten: €20 per bestelling
 • Verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland