De deal die je bekijkt is helaas uitverkocht!
Hier zijn enkele van onze huidige deals:

Bekijk alle deals

Ten Cate Donzen 4-Seizoenendekbed

 • Eenden- of ganzendons
 • 6 verschillende maten
 • Een zomer- en winterdeel
 • Met Nomite® keurmerk
Deze deal is helaas uitverkocht
Mis de volgende deal niet!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang morgen nieuwe deals!

Andere klanten kochten ook >


Artikelomschrijving

Ten Cate Donzen 4-Seizoenendekbed


Het ene moment is het koud weer en voor u het weet is het weer lekker warm. Op zich niet heel erg, maar het maakt het wel lastig om te kiezen waar ju onder gaat slapen. De oplossing? Een 4-seizoenen dekbed! Wissel eenvoudig tussen een luchtig zomerdeel en een warmer herfstdeel. Voor de koude nachten voegt u ze gemakkelijk samen tot een heerlijk winterdekbed. U hebt keuze uit een dekbed van eendendons of een extra luxe variant van ganzendons.

Eendendons Ten Cate dekbed
Dit Ten Cate dekbed bestaat voor 90% uit dons en voor 10% uit veertjes. De tijk is gemaakt van 100% fijn geweven perkal katoen (NM70). Dons is zeer zacht en kan veel transpiratievocht afvoeren, hierdoor is het dekbed perfect voor mensen die veel zweten in hun slaap.

Ganzendons Ten Cate dekbed
Dit Ten Cate dekbed bestaat voor 100% uit witte Europese ganzendons. De tijk is gemaakt van 100% fijn geweven katoen satijn (NM100) met een platina bies. Het ganzendons heeft een zeer hoog isolerend vermogen, zelfs in de koudste nachten houdt dit dekbed u heerlijk warm! Door de grote donsvlokken wordt transpiratievocht goed afgevoerd waardoor hij zeer geschikt is voor mensen die veel transpireren in hun slaap. Gaat u voor ganzendons, dan gaat u voor ultieme luxe, ideaal slaapcomfort en de beste kwaliteit in het beddensegment.

Huisstofmijt en hygiëne
Deze dekbedden hebben het Nomite® keurmerk dat een uitkomst biedt voor mensen met een huisstofmijtallergie. De zeer dicht geweven tijk gaat het binnendringen van huisstofmijt tegen. Daarnaast hebben de dekbedden ook het Downafresh® keurmerk. Deze staat voor de hygiënische eisen van het vulmateriaal.

Dons warmteklasse 3,4 en 1
Deze dekbedden zijn voor alle seizoenen. Ze bestaan uit twee delen die samen zijn te voegen tot een. Een deel heeft warmteklasse 3: Minder warm (in een warme kamer of als u het snel warm heeft). De andere heeft warmteklasse 4: Minst warm (voor gebruik tijdens de zomer). Warmteklasse 3 en 4 zijn samen te voegen tot warmteklasse 1: extra warm (in een koude kamer of als u gevoelig bent voor kou).

Gewicht
De twee gedeeltes zijn door middel van knopen gemakkelijk samen te voegen. Het ene deel is geschikt voor de herfst/lente en het andere deel voor de zomer:
 • 140 x 200 cm: 500 (herfst/lente) + 300 (zomer) gr.

 • 140 x 220 cm: 550 + 330 gr.

 • 200 x 200 cm: 700 + 400 gr

 • 240 x 200 cm: 800 + 500 gr.

 • 240 x 220 cm: 880 + 550 gr.

 • 260 x 220 cm: 960 + 600 gr.

Grotere maten zijn beschikbaar tegen een meerprijs

Geschikt gedurende het hele jaar!

199 GEKOCHT
199 personen hebben met deze deal € 32.835,00 bespaard.

Voorwaarden Ten Cate Donzen 4-Seizoenendekbed

 • De bestelling wordt na aankoop binnen 10 werkdagen verzonden
 • Verzendkosten: €6,95 per bestelling