De deal die je bekijkt is helaas uitverkocht!
Hier zijn enkele van onze huidige deals:

Bekijk alle deals

Tuinhaard

  • Strakke en moderne designs
  • Gepoedercoat staal
  • Biedt extra stabiliteit
  • Keuze uit 3 modellen
Deze deal is helaas uitverkocht
Mis de volgende deal niet!
Kom morgen terug voor een nieuwe deal.

Andere klanten kochten ook >


Artikelomschrijving

Tuinhaard


Voor velen is de tuin een verlengstuk van de woonkamer want zodra het zonnetje gaat schijnen gaan we naar buiten toe. Natuurlijk liefst tot 's avonds laat. Daarom is een tuinhaard een perfecte aanvulling op uw tuin. Met een van deze tuinhaarden brengt u sfeer en warmte in de tuin. Zo kan u gemakkelijk en veilig een vuurtje stoken en urenlang genieten met familie en vrienden. U heeft de keuze uit de tuinhaarden Kumo, Colorado en Soler. Alle tuinhaarden zijn voorzien van gepoedercoat staal waardoor ze extra lang mooi blijven.

Tuinhaard Kumo
De Kumo staat bekend om zijn opvallende design en hoge schoorsteen. De schoorsteen zit hoog zodat u tijdens het stoken niet in de rook zit. Doordat de Kumo compact is, is de tuinhaard ook geschikt voor de kleinere tuinen en terrassen. Dankzij het lage zwaartepunt blijft hij stevig staan. De Kumo heeft een diameter van 30 x 30 cm.

Tuinhaard Colorado
De Tuinhaard Colorado staat bekend om zijn moderne uitstraling, gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit. De hoge schoorsteen biedt een goede rookafvoer en er is voldoende plek voor meerdere stukken brandhout dankzij de ruime opening. Door de roestvrijstalen afwerking en prachtige design steelt deze tuinhaard gegarandeerd de show in uw tuin! De Colorado heeft een afmeting van 105 cm hoog en biedt extra veel stabiliteit dankzij de brede driepoot.

Tuinhaard Soler
De Tuinhaard Soler is een echte topper! Deze haard zorgt voor voldoende warmte wanneer het buiten kouder wordt. Een doorsnee van bijna een halve meter en een hoogte van 120 centimeter geven genoeg stookruimte voor een stevig vuur. Het bijzondere aan de Soler is dat deze tuinhaard een houtopslag heeft. Daarnaast biedt het rooster op de bodem genoeg stevigheid voor een veilige houtopslag. Hij is makkelijk te verplaatsen dankzij de gemonteerde wielen.

Tip: Wilt u langer genieten van het matzwarte gepoedercoate staal? Bescherm de tuinhaard dan met een hoes of plaats deze binnen wanneer de haard niet wordt gebruikt.

Dat is nog eens genieten!

Tuinhaard

19 GEKOCHT
19 personen hebben met deze deal € 778,05 bespaard.

Voorwaarden Tuinhaard

  • De bestelling wordt na aankoop binnen 9 werkdagen verzonden
  • Verzend- en handelingskosten: €5,95 (vanaf €70 gratis verzending!)